2012 m. rugsėjo 19 d., trečiadienis

Nekeptas varškės torčiukas

Skanus, daug darbo nereikalaujantis torčiukas pagal Liną. Dar galima jį papuošti uogomis.


Reikės:
porą pakelių šokoladinių sausainių ( aš naudojau Selgos),
200 g sviesto,
500 g varškės,
skardinė kondensuoto pieno,
100 - 200 ml grietinėlės,
5 - 6 a.š. želatinos.

Iš pradžių užpilame želatiną su vandeniu ir paliekame, kad išbrinktų. Susmulkiname sausainius blenderiu arba sumalame. Užpilame tirpintu sviestu ir gerai išmaišome. Dedam į skardą ir formuojame pyrago pagrindą, pastatome į šaldytuvą.
Varškę su kondensuotu pienu gerai išmaišome blenderiu, Į išbrinkusią želatiną pilame grietinėlę ir statome i karšto vandens puodą, maišome kol želatina ištirps. Pilame į varškės masę ir maišome blenderiu arba mikseriu , priklausomai kokia varškę naudosim.  Visą masę pilam ant sausainių ir dedam į šaldytuvą, kol sustings, geriausiai per naktį.

Skannaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą