2012 m. lapkričio 16 d., penktadienis

Krepšeliai su pomidorais


Tešlai:
300g miltų,
2 a.š. kepimo miltelių,
2 kiaušiniai,
250g minkšto varškės sūrio,
75ml pieno,
80ml alyvuogių aliejaus,
75g tarkuoto parmezano,
po kelias šviežių čiobrelių ir rozmarinų šakeles.
Įdarui:
350g gerai prinokusių vynuoginių pomidorų,
12 griežinėlių vytinto kumpio.

Iš tešlai skirtų produktų užminkyti tešlą. Pusę kiekio tešlos iškočioti. Iš jos išpjauti 12 skrituliukų, kloti juos į sviestu pateptas ir miltais pabarstytas kepimo formeles, pabadyti šakute, kad kepant nesutrūkinėtų.


Į formeles su įklota tešla dėkite po du pusiau perpjautus vynuoginius pomidorus. 


Ant pomidorų uždėti po griežinėlį kumpio.


Viršų užklokite iš likusios iškočiotos tešlos išpjautais skrituliukais.


Ant viršaus dar uždėti kumpio ir pomidorų.


Kepti  apie 25min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Papuoškite rozmarinų ir čiobrelių šakelėmis.

Skanaus:)






Šaltinis "JI" žurnalas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą