2013 m. sausio 2 d., trečiadienis

Silkė pataluose

Labai skani ir gražiai atrodanti silkė. Aš visus produktų ėmiau pagal nuožiūrą, bet parašysiu tikslų receptą pagal kurį dariau.



Reikės:
300g silkės filė,
300g bulvių,
300g morkų,
300g burokėlių,
300g obuolių,
150g svogūnų,
majonezo,
papuošimui svogūnų laiškų arba petražolių.

Bulves su morkomis išvirti, burokėlius taip pat ir atvėsinti.  Svogūnus smulkiai supjaustyti, užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 10 minučių, tada vandenį nupilti ir perlieti šaltu vandeniu. silkę supjaustyti nedideliais kubeliais, o burokėlius, morkas, bulves ir obuolius susitarkuoti burokine tarka į atskiras lėkštes.
Sluoksniuojam į lėkštę:

bulvės - majonezas,
silkė - majonezas,
svogūnai - majonezas,
morkos - majonezas,
obuoliai - majonezas,
ir paskutinis sluoksnis burokėlių.
Viršų papuošiame majonezu, o šonus smulkintais svogūnų laiškais.


Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą