2012 m. liepos 19 d., ketvirtadienis

Kiaulienos troškinys obuolių sultyse

Labai skanus troskinys pagal Beatą. Mėsytė gaunasi labai minkšta.


Reikės:

400g kiaulienos,
300 – 400 ml obuolių sulčių,
1 – 2 svogūnai,
Miltų apvoliojimui,
Druskos, pipirų,
Čiobrelio,
1v.š. grūdėtų garstyčių,
100ml riebios grietinėlės.
Petražolių.

Gaminame:
Kiaulieną supjaustome gabaliukais, pasūdome ir papipiriname. Visus gabaliukus gerai, vienodai išvoliojame miltuose ir apskrudiname keptuvėje per keletą kartų.




Kai iškepame mėsą, toje pačioje keptuvėje pakepame svogūnus. Mėsą ir svogūnus dedame i puodą, užpilame obuolių sultimis.



Įdedame šakelę čiobrelio ir troškiname ant nedidelės ugnies apie valandą.

Kai mėsa jau bus minkšta ir padažas nuo miltų sutirštėjęs, įdėti šaukštą garstyčių, gerai išmaišyti. Po kelių minučių dėti grietinėlę. Pabaigoje jei reikia dadedame druskos ir pipirų ir pabarstome smulkintomis petražolėmis.

SkanausJ

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą