Reikės:
400g kiaulienos,
300 – 400 ml obuolių sulčių,
1 – 2 svogūnai,
Miltų
apvoliojimui,
Druskos, pipirų,
Čiobrelio,
1v.š. grūdėtų
garstyčių,
100ml riebios grietinėlės.
Petražolių.
Gaminame:
Kiaulieną
supjaustome gabaliukais, pasūdome ir papipiriname. Visus gabaliukus gerai,
vienodai išvoliojame miltuose ir apskrudiname keptuvėje per keletą kartų.
Kai iškepame
mėsą, toje pačioje keptuvėje pakepame svogūnus. Mėsą ir svogūnus dedame i
puodą, užpilame obuolių sultimis.
Įdedame šakelę
čiobrelio ir troškiname ant nedidelės ugnies apie valandą.
Kai mėsa jau bus
minkšta ir padažas nuo miltų sutirštėjęs, įdėti šaukštą garstyčių, gerai
išmaišyti. Po kelių minučių dėti grietinėlę. Pabaigoje jei reikia dadedame
druskos ir pipirų ir pabarstome smulkintomis petražolėmis.
SkanausJ
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą