Minkšta, sultinga ir labai skani antis. Tik vietoj bulvių turi būti porą obuoliukų:)
Reikės:
Anties,
česnakų,
citrinos,
kmynų,
druskos, pipirų,
obuolių,
medaus ir gvazdikėlių ( nebūtinai).
Antį apšlakstyti citrinos sultimis, ištrinti druska, pipirais, česnaku ir kmynais. Kišti į maišą, pastatyti šaltai 1 - 5 d. , kad marinuotųsi. Obuolius supjaustyti į 2 ar 4 dalis ir prikimšti jais antį. Prismaigstyti mediniais pagaliukais, kad niekas neišbėgtų. Kišti antį į kepimo rankovę ir kepti 1,3 valandos 180-200 laipsnių temperatūroje. Tada rankovę prakirpti, kad išbėgtų taukai, jais palaistyti antį. Imti kokius keturis obuolius, išskobti jų vidų, į kurį dėti po 0,5 - 1 a.š medaus ir po gvazdikėlį. obuolius statyti šalia anties ir kepti dar apie pusvalandį.
Skanaus:)
Labai skani antyte. Aciu.
AtsakytiPanaikintiKokioje temperatūroje kepti?
AtsakytiPanaikintitemperatura nurodyta straipsnyje :P
PanaikintiTeks pabandyti turbut skaniai gausis . aciu.
AtsakytiPanaikintio kas ta (rankove) ?
AtsakytiPanaikintikepimo maišelis:)
Panaikintiiki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje
AtsakytiPanaikintiiki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje
AtsakytiPanaikintiBandysiu ir aš Velykoms :)
AtsakytiPanaikinti