2015 m. gegužės 21 d., ketvirtadienis

Vištienos krūtinėlė su pomidorais ir mocarela / Kyllingfilet med tomater og mozzarella

Nuostabaus skonio patiekalas. Vištiena tirpstanti burnoje, labai sultinga, aromatinga ir spalvinga:)


Reikės:
500g vištienos krūtinėlės,
250g pomidorų,
150g mocarelos,
baziliko,
druskos, pipirų. 
Padažui:
100 ml sojos padažo,
100 g pomidorų padažo,
1/2 citrinos.

Pirmiausia pasiruošti marinatą: sumaišyti soją, pomidorų padažą ir pusės citrinos sultis. Dėti krūtinėlę į marinatą ir palaikyti pusvalandį šaldytuve ( gali pabūti ir ilgiau).
Pomidorus ir mocarelą supjaustyti nedideliais gabaleliais ir sumaišyti su smulkintais bazilikais, įberti truputį druskos ir pipirų. 
Į kepimo formą dėti marinuotą vištieną


Ant viršaus dėti pomidorus su mocarela ir bazilikais:



Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, 30 - 40 minučių. 

Skanaus:)


--------------------------

500g kyllinfilet
250g cherrytomater
150g mozzarella
Basilikum
salt, pepper.

Til marinade:
1 dl soyasaus
100g ketchup
1/2 sitron.

Lag først marinade. Bland sammen soya, ketchup og sitronsaft. Legg kyllingfilet i marinaden og la den stå i kjøleskapet i minst 30 minutter (kan stå i 3-4 timer). Kutt mozzarella i terninger og skjær opp tomatene i båter. Bland dette med hakket basilikum, salt og peper. Ledd de marinerte kyllingfiletene i en smurt ildfast form, o ha tomat-, mozzarella- og basilikum-blandingen over kyllingfiletene.
Stek i ovnen på 180 grader i 30-40 minutter.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą