2012 m. gruodžio 19 d., trečiadienis

Vištiena su pievagrybiais

Paprastai ir greitai pagaminama ir labai labai skani vištieną, kurios receptą kažkada pasakė buvusi bendradarbė Modesta:)





Proporcijos priklauso nuo valgytojų skaičiaus.
Reikės:
vištienos filė (aš naudojau  tris nedideles krūtinėles)
pievagrybių ( jų negailėti),
svogūnų,
grietinėlės ( man prireikė 450ml),
druskos, pipirų. 

Svogūną susmulkinti ir apkepti aliejuje, kol suminkštės. Tada įdėti nedideliais gabaliukais pjaustytą vištieną, vėliau smulkintus pievagrybius. Kai viskas iškepa, supilti grietinėlę, pagardinti druska ir pipirais. Truputį dar patroškinam ir skanūs pietūs jau paruošti . Skanu su šviežių daržovių ir fetos salotomis.

Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą