2012 m. gruodžio 17 d., pirmadienis

Mamos zraziukai

Labai skanūs ir nesunkiai pagaminami mamos zraziukai:)


Reikės:
Kiaulienos kaip karbonadam( na aišku skaniau iš sprandinės, gražesni iš nugarinės),
druskos, pipirų, česnko,
morkų,
svogūno,
rūkytų lašinukų.

Mėsą išmušam, ištrinam pipirais, druska, česnaku ir leidžiam truputį pasimarinuoti, kol pasidarom įdarą.  O įdarui pakepinam tarkuotas morkas ir smulkintus svogūnus, galima juos kepti kartu, galima ir atskirai.
Tada ant kiekvieno mėsos gabaliuko dedam po truputį morkų, svogūnų ir smulkiai supjaustytų lašinukų, susukam, jei reikia susmaigstom pagaliukais. Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių, tada dedam į puodą užpilam vandens ar sultinio ir troškiname apie pusvalandį,baigiant troškinti galima įdėti grietinės. O aš dedu maišytą grietinę su pomidoru padažu ir sultiniu ar vegeta ir dar truputį patroškintu.

Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą