2012 m. rugsėjo 25 d., antradienis

Tarybinis guliašas

Labai skanus guliašas , pagal Iloną.



Reikės:
700g - 1 kg kiaulienos sprandinės,
majonezo,
2 morkos,
2 svogūnai,
raugintas agurkėlis,
grietinės,
pomidorų padažo,
garstyčių,
prieskonių.

Mėsą supjaustyti juostelėmis, ištrinti prieskoniais, idėti porą šaukštų majonezo, išmaišyti ir pastatyti porą valandų į šaldytuvą, kad pasimarinuotų.
Mėsą apkepti keptuvėje, dėti po to į puodą, užpilti vandeniu ir troškinti. Kol mėsa troškinasi, apkepti keptuvėje tarkuotą morką ir žiedais pjaustytą svogūną, ir sudėti į puodą su mėsa.
Padaryti padažą: nusemti truputį sultinio nuo mėsos, įdėti grietinės, pomidorų padažo ir šiek tiek garstyčių, įmaišyti šaukštą miltų, kad padažas būtų tirštesnis. Supilti ant mėsos, gerai išmaišyti. Įtarkuoti agurkėlį ir dar truputį patrošlinti.





Skanaus:)



Šaltinis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą