2013 m. sausio 10 d., ketvirtadienis

Čičinsko kepsniai

Labai skanūs kepsniukai, kilę iš Panevėžio:)


Reikės:  (9 vnt)
500g bulvių,
1 kiaušinis,
1 v.š. bulvių krakmolo,
miltų tešlai užminkyti.
Įdarui:
Faršo,
svogūno,
česnako,
kiaušinio,
druskos, pipirų, prieskonių.

Virtas bulves sumalti, įmušti kiaušinį, įdėti truputį druskos. Berti krakmolą ir miltus ir užminkyti tešlą. Tešlą iškočioti ir supjaustyti juostelėmis.


Iš faršo formuojam pailgą kotletą ir įvyniojam į tešlos juostelę. Suformuotus kepsnius virti ar kepti aliejuje. Patiekti su pomidorų padažu ir marinuotais svogūnais .

Skanaus:)

Šaltinis

2 komentarai:

  1. Labai skanu.Farsa siulyciau deti liesesni.Gaminau du kartus.Skaniausi, kai atvesta.Aciu uz recepta.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Džiaugiuosi, kad patiko. Pabandysiu su liesesniu faršu, turėtų būti ir skaniau ir sveikiau;)

      Panaikinti