Labai skanus patiekalas pagal Saulę:)
Įdaru ireikės:
1 kg mėsos ( geriau gal būtų su aviena ar jautiena, bet mann skanu ir su kiauliena),
1 kg svogūnų,
druska, pipirai, kalendra.
Mėsą sumalti stambiau nei faršui, svogūnus susmulkinti virtuviniu kombainu ir dėti į mėsą, sumaišytį. Įpilti truputį vandens, berti druską ( jos nepagailėti nes svogūnai suteikia saldumo) , pipirus, kalendrą ( nebūtinai) ir gerai išmaišyti ir įddaras paruoštas.
Pasiruošti koldūninę tešlą iš kiaušinių, vandens, miltų, druskos ir šlakelio aliejaus. Iškočioti ploną lakštą, išspausti skrituliukus didesnious nei puodelis ir formuoti mantus:
Virti garų puode 40 minučių, o likusius galima užsišaldyti. Patiekti su grietine ir spirgučiais.
Skanaus:)
butinai bandysime,tik klausimas ar yra skirtumas kokiame garu puode verdi elektriniame ar ant dujines
AtsakytiPanaikintiAš viriau elektriniame, bet manau ant viryklės būtų dar geriau:)
AtsakytiPanaikinti