Paprastas ir lengvas receptas iš kelų ingredientų. Labai skanu.
Reikės:
4 vienetai vištienos krūtinėlės filė,
300 ml grietinėlės,
150 ml spanguolių uogienės,
50 ml sojos padažo,
druskos, pipirų.
Įkaitinti orkaitę iki 200⁰ C.
Pabarstyti vištienos krūtinėles druska, pipirais ir apkepti keptuvėje iki auksinės spalvos.
Padažui sumaišyti grietinėlę, spanguolių uogienę ir sojų padažą.
Apkeptą vištieną dėti į kepimo formą ir užpilti padažu.
Kepti 20 - 25 minutes kol vištiena iškeps.
Patiekti su bulvėmis arba ryžiais ir salotomis.
Skanaus!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ingredienser:
4 stk. kyllingfilet
3 dl kremfløte
1,5 dl tyttebær syltetøy
1/2 dl japansk soyasaus
salt og pepper.
Sett ovnen på 200⁰ C.
Krydre kylling med salt og pepper og brune på begge sider i en stekepanne.
Legg filetene over i en ildfast form.
Bland fløte, tyttebær syltetøy og soyasaus og hel over kyllingen.
Stek midt i ovnen i 20 - 25 minutter til kyllingen er ferdig stekt.
Server med poteter eller ris og en frisk salat.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą