2013 m. liepos 17 d., trečiadienis

Tinginių balandėliai II


Kadangi aš dariau iš dvigubos normos , tai sluoksniavau dviem sluoksniais:)
Reikės:
500 g kiaulienos faršo,
100 g ryžių ( juos reikės apvirti),
didelis svogūnas,
2 morkos,
ketvirtis kopūsto,
3 v.š. pomidorų padažo,
3 v.š. grietinės,
prieskonių mėsai.

Faršą pasiruošti kaip balandėliams: mėsą sumaišyti su kiaušiniu, prieskoniais ir ryžiais. 
Smulkiai susipjaustyti svogūną ( aš dar apkepiau, bet nebūtina), sutarkuoti morkas, supjaustuti kopūstą. Į didelį puodą sluoksniais dėti: svogūnus, ant jų morkas ir kopūstus. Įpilti truputį vandens ar sultinio , iš faršo formuoti kukulius ir dėti ant daržovių.


Į dubenėlį pilame vandens, į jį dedame pomidorą padažą, grietinę, prieskonius pagal skonį , gerai išmaišome ir pilame ant kukulių. Troškinti apie valandą. 


Skanaus:)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą