Tešlai:
300g miltų,
2 a.š. kepimo miltelių,
2 kiaušiniai,
250g minkšto varškės sūrio,
75ml pieno,
80ml alyvuogių aliejaus,
75g tarkuoto parmezano,
po kelias šviežių čiobrelių ir rozmarinų šakeles.
Įdarui:
350g gerai prinokusių vynuoginių pomidorų,
12 griežinėlių vytinto kumpio.
Iš tešlai skirtų produktų užminkyti tešlą. Pusę kiekio tešlos iškočioti. Iš jos išpjauti 12 skrituliukų, kloti juos į sviestu pateptas ir miltais pabarstytas kepimo formeles, pabadyti šakute, kad kepant nesutrūkinėtų.
Į formeles su įklota tešla dėkite po du pusiau perpjautus vynuoginius pomidorus.
Ant pomidorų uždėti po griežinėlį kumpio.
Skanaus:)
Šaltinis "JI" žurnalas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą