2012 m. birželio 19 d., antradienis

Baklažanų suktinukai

Labai skanūs suktinukai, pagal Saulės receptą:)



Reikės darant iš 2 nedidelių baklažanų:
2 baklažanai
druska
miltų.

Padažui:
3 š. majonezo
1sk. česnako
krapų, petražolių.

Įdarui:
pusę paprikos
nedaug sūrio
pomidoras.

Baklažanus supjaustyti 0,5 cm storio juostelėm išilgai. Apibarstyti druska, jos nepagailint, iš abiejų pusių ir palikti 30 - 40 min. pastovėti, kol išsiskirs sultys.


Nusausinti, apvolioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių keptuvėje. Iškepusius dėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Ataušinti.
Pasidaryti padažą: į majonezą įspausti česnaką, dėti smulkintus krapus ir petražoles, sumaišyti.
Įdarui plonom juostelem supjaustyti papriką, sūrį ir nedidelėm skiltelėm pomidorą.
Ant baklažano juostelės tepti padažą, dėti pomidorą, sūrį, papriką ir susukti.

Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą