2012 m. birželio 28 d., ketvirtadienis

Vištienos kepsneliai

Kepsniukai paprastai gaminami, gaunasi labai skanūs ypač su pievagrybių padažu.



500 - 600g vištienos krūtinėlės,
200g fermentinio sūrio,
2 kiaušiniai,
3š. krakmolo,
1 didelis svogūnas,
1-3 sk.česnako,
2š. majonezo,
2 a.š. garstyčių,
druskos, pipirų,
petražolių,krapų.

Vištieną supjaustyti nedideliais kubeliais, sudėti kubeliais pjaustytą svogūną, įmaišyti sutakuotą sūrį. Sudėti kiaušinius, krakmolą, majonezą, garstyčias, prieskonius, žalumynus ir gerai išmaišyti. Pastatyti į šaldytuvą ir pusvalandį leisti pasimarinuoti. Masė turi gautis skystoka.


Įkaitinti aliejų ir dėti į keptuvę su šaukštu arba rankomis. Kepti kol pasidarys auksinės spalvos.


Skanaaus:)

2 komentarai:

  1. sveiki, prie recepto ingriedientu irasytos garstycios, ar ju reikia deti, nes paciam recepte nematau, kad butu.

    AtsakytiPanaikinti