2012 m. spalio 29 d., pirmadienis

Čili sriuba




Reikės:
500g jautienos faršo,
svogūnas,
4 - 5 sk. česnako,
1 raudonoji paprika,
1 skardinė konservuotų raudonųjų pupelių,
1 skardinė savo sultyse konservuotų pomidorų,
2 st. pomidorų sulčių,
porą čili pipiriukų,
paprikos miltelių, džiovinto raudonelio,
Fajitos prieskonių,
druskos, pipirų.

Svogūną ir česnakus susmulkinti, dėti į keptuvę, pakepinti. Po to dėti mažais kubeliais pjaustytus papriką ir čili pipirus. Daržovėms apkepus, dėti faršą, įberti druskos, pipirų, raudonėlio bei paprikos miltelių ir maišant patroškinti apie 10min.
Į puodą supilti pomidorų sultis, konservuotus pomidorus (smulkiai pjaustytus arba sutrintus šakute), troškintą faršą su daržovėmis patroškinti viską 10 - 15 min ir sudėti pupeles. Patroškinti, kol sušils pupelės. Dėti į  lėkštę ir pabarstyti parmezano sūriu.
Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą