2012 m. spalio 15 d., pirmadienis

Vištiena saldžiarūgščiame padaže

Paprasta, greita ir skanu.



Reikės:
vištienos filė,
sojos padažo,
druskos, pipirų,
šaukštelis garstyčių,
kiaušinio baltymų (kiekis priklauso nuo vištienos kiekio),
kukurūzų krakmolo,
naminio saldžiarūgščio padažo.

Vištieną supjaustyti pailgom juostelėm (bus lengviau kepti), įberti pipirų, truputį druskos, sojos padažo ,šaukštelį garstyčių,  gerai išmaišyti ir palikti pasimarinuoti.


Pasimarinavusią vištieną , apvolioti krakmole, kiaušinio baltyme ir apkepti gerai įkaitintame aliejuje. Kai iškeps visa vištiena, dėti ją į puodą užpilti padažu ir kaitinti, kol sušils padažas.
Garnyrui išverdame ryžius, beriame į keptuvę su sviestu, užpilame likusiais plaktais tryniais ir maišom. Pakepam, kol iškeps kiaušinis.

Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą