2012 m. rugsėjo 10 d., pirmadienis
Netikra charčio
0,5 kg jautienos,
sauja ryžių,
didelis svogūnas,
raudonoji paprika,
morka,
čili pipiras,
2 pomidorai,
1/2 galvutės česnako,
krapų, petražolių, bazilikų,
druskos, pipirų.
Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepti. Į verdantį vandenį (1-1,5 l) sudėti mėsą ir ryžius. Svogūną, morką, papriką, čili pipirus ir nuluptus pomidorus ir 10 min patroškinti keptuvėje savo sultyse.
Tada sudėti daržoves į puodą, įberti druskos, pipirų ir uždengus virti apie 20 min. Jei mažai aštrumo, įberti dar čili pipirų. Baigus virti užberti kapotų česnakų ir žalumynų.
Uždengus puodą palaikyti 15 min.
Skanaus:)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą