2012 m. rugpjūčio 30 d., ketvirtadienis
Cukinijų uogienė su apelsinais
1 cukinija (apie 2 kg),
3 - 4 apelsinai ( arba 3 citrinos),
400 g cukraus.
Cukiniją nulupti ir išimti sėklas, supjaustyti kubeliais. Apelsinus ar citrinas nulupti, kad neliktų baltos žievelės, kuri suteikia kartumo ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Cukiniją su apelsinais dėti į puodą, užpilti cukrumi ir palikti pastovėti valandai. Po to virti taip pat apie valandą, kol cukinija ištiš. Sudėti į stiklainius.
Kai atvės laikyti šaldytuve.
Išeina 2,5 puslitriniai stiklainiukai
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą