Labai skanios paprikos žiemai.
4 l vandens,
2 l acto,
250g aliejaus,
300 g druskos,
2 - 3 lauro lapai,
po 5 grūdelius juodųjų ir kvapiųjų pipirų,
2 gvazdikėliai.
Paprikų,
česnakų,
Žalumynų (patražolių, salierų, galima ir kalendros).
Paprikas supjaustyti į 4 ar 8 dalis, pablanširuoti marinate 1 - 2 minutes. Atvėsinti.
Nusilupti daug česnako.
Dabar sluoksniuojame: dedame paprikas, sluoksni česnakų, žalumynų ir vėl iš naujo sluoksniuojam. Užpilam verdančiu marinatu, pasterizuojame ir uždarome.
Skanaus:)
ilgai svarsciau bandyt ar ne gaminti pagal si receptuka,deja-nenusivyliau.Labai skanus,atitinkantis skonio receptorius padaziukas,manau vaisinsiu svecius ir nesigirsiu kaip dariau D;).Musu seimai tai naujove,aciu Laimut uz ,,skanu,, receptuka.Birute.
AtsakytiPanaikintiAciu, dziaugiuosi kad patiko
Panaikinti